Mirian van Leeuwen

Als loopbaancoach en solliciatietrainer wil ik mijn cliënten helpen zich te ontwikkelen met de kennis en ervaring die ik heb opgedaan in mijn studie Arbeids-en Organisatiepyschologie. Door mijn werk als adviseur werving en selectie en corporate recruiter heb ik actuele kennis van de arbeidsmarkt, van recruitment en van bedrijfsprocessen in een snel veranderende omgeving. Ik ben nieuwsgierig naar wat mensen drijft en waarom zij bepaalde keuzes maken. Tijdens mijn studie ben ik in aanraking gekomen met Positieve Psychologie, een stroming binnen de psychologie die uit gaat van de kracht en eigenschappen die een persoon in zich heeft en van daaruit verder bouwt met als doel om te kunnen "floreren".

WAAR IK VOOR STA

Hoe belangrijk het is om zelf aan het stuur te staan in je leven en je loopbaan heb ik zelf ervaren en in mijn directe omgeving en bij cliënten gezien. Ik help je graag weer achter jouw stuur, zodat je bewust en zelfverzekerd keuzes kunt maken. En je zult zien: dat voelt veel lekkerder! Ik maak gebruik van gevalideerde instrumenten die inzicht geven. Daarnaast geef ik je eerlijke, open feedback, confronteer ik je waar nodig en er wordt zeker ook gelachen. Ik ben realistisch en pragmatisch; dromen is mooi en zorgt voor de nodige inspiratie, maar dit omzetten naar de praktijk is waar je echt mee vooruit komt. Ik ga doelgericht met jou aan de slag. Als jij helder hebt wat jouw koers gaat worden maken we een plan en help ik je stap voor stap om jouw doelen te bereiken. Jij bepaalt wat je nodig hebt.

PERSOONLIJK

Sinds 2008 woon ik met mijn man en twee dochters in Wijchen. Op de rand van Gelderland en Brabant voel ik me thuis, ik prijs me gelukkig met de mooie landschappen hier tussen de rivieren waar ik graag mag hardlopen, wandelen en fietsen. Ik vind het heerlijk om tijd door te brengen met mijn familie en vrienden en voor hen te koken. Daarnaast vind ik mijn ontspanning in het reizen met onze VW-camperbus, yoga, studeren en het lezen van een goed boek.

Noloc
TMA
The Happy at Work Agency
Cubiks
CEB

Lid van Nederlands Instituut van Psychologen (NIP)